Page 40

nu1 december 2013

In een visioen kreeg hij de maat en het gebruik van materiaal zoals gedreven koper en goud voor mijn zonneschijf aangereikt (zonneschijf.nl). Voor mij voelde het goed om nu, in deze bijzondere tijd eenzonneschijf in mijn huis op te hangen. Iedere ochtend wanneer de zon door mijn ramen schijnt, raakt hij de gouden schijf.
 Ik voel, dat er een energetische uitwisseling plaats vindt. De energie geeft een blijmakend gevoel, een thuiskomen in iets wat tijdloos is.
 Zoals bekend, heeft de zon de laatste jaren een zeer grote invloed op het ascensieproces van de aarde en de mens. Ook de wetenschap erkent dit. Zonnestormen, zonneflarden creëren een energie op aarde, die duidelijk voelbaar is. Deze enegie activeert niet alleen de aarde in haar proces, maar ook de mens, het activeert ons DNA, waardoor we in een ander bewustzijn komen. Er is een versnelling niet alleen in onze groei, maar ook in het opschoningsproces van vele zaken uit het verleden, die zich vaak diep in ons genesteld hebben. Dit verklaart ook de onrustige energieën, die vele mensen nu voelen. Er is een divine timing in ons planetenstelsel. Onze zon en de aarde staan op dit moment in een perfecte lijn met de grote centrale zon in het galactisch centrum. Dit gebeurt eens in de 26000 jaar. Zoals de Maya's ons al vertelden, hebben we het einde van alle tijdscycli bereikt. De Oude Egyptenaren, de Maya's, de Inheemse volkeren, de Hindus, zij allen wisten en voorspelden het al lang geleden. We zijn door donkere eeuwen gegaan, door de renaissance tijden en nu is de cyclus van evolutie bijna voltooid, we komen in een tijd van spiritueel wakker worden. Door alles wat de aarde en de mens heeft doorstaan in miljoenen jaren, weten we nu dat creatie alleen maar via het hart kan ontstaan. Deze zomer werkte ik, samen met een vriendin in Italië. Zij heeft ook een zonneschijf waar zij mee reist. Wij waren op ontdekkingreis van Midden naar Noord Italie, een pelgrimstocht waarin oude vergeten energieën weer aan het licht kwamen, open-baringen die feilloos aansloten bij wat er nu in deze tijd plaatsvindt. We deden vele ceremonieën met de schijf en de zon, die 39


nu1 december 2013
To see the actual publication please follow the link above